Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon
Scope cloud

Huurprijzen

Patroon afbeelding

Ik wil huren

Huurprijzen indoor

Sporthal 
€ 58,95 per uur (reserveren via afdeling Sportreservering gemeente Eindhoven).

Sportkantine 
€ 35,00 per uur, exclusief aanvullend gevraagde materialen en faciliteiten. Bloktijden van minimaal 3 uur per keer (reserveren via SCOPE).

Multi-ruimten 1 en 2
€ 35,00 per uur, exclusief aanvullend gevraagde materialen en faciliteiten. Bloktijden van minimaal 3 uur per keer (reserveren via SCOPE).

Gehele 1e etage
€ 105, 00 per uur, exclusief aanvullende materialen en faciliteiten.
Bloktijden van minimaal 3 uur per keer (reserveren via SCOPE).

Huurprijzen outdoor (beweegpark)

De beweeg- en ontmoetingsfaciliteiten van het beweegpark zijn tijdens de openingstijden voor externe recreatieve gebruikers op incidentele basis beschikbaar. Dit alleen op die momenten dat er geen bewegingslessen van de school plaatsvinden; de lessen hebben altijd voorrang. Afzonderlijke faciliteiten betreffen o.a. grasveld, verhard veld, pannakooi/beachveld/tafeltennis, bootcamp, rode loper, skate- en freerunning ruimte.

Incidenteel recreatief gebruik van een beweeg- of ontmoetingsfaciliteit van het beweegpark op individuele basis is gratis.

Voor exclusief gebruik van een beweeg- of ontmoetingsfaciliteit van het beweegpark (plus eventueel gebruik van een indoor kleedaccommodatie) op een vaste dag en tijdstip moet vooraf een huurtarief worden betaald van € 35,00 per uur. Ook dan geldt: alleen op die momenten dat er geen bewegingslessen van de school plaatsvinden; de lessen hebben altijd voorrang (reserveren via SCOPE).

Tariefsoorten

Afhankelijk van de doelgroep en activiteit wordt een sociaal-maatschappelijk of commercieel uurtarief voor het reguliere gebruik van de sport- en beweegaccommodaties en aanvullende faciliteiten berekend.